ORDU ÇATALPINAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı Sona Erdi.

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı Sona Erdi.

     İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet KINA; Atatürk Ortaokulunda yapılan yıl sonu karne törenindeki konuşmalarında şöyle dedi;

 

     Sağlıklı ve huzur içerisinde bir yılın sonunu getirdiğimiz ve bu mutlu tabloda birlikte olduğumuz için, eğitimin içinde bulunan tüm paydaşlara teşekkür etmek istiyorum İlçemiz okullarında bu gün 2.434 Öğrencimiz karne sevinci yaşamaktadır. Öğrencilerimizin güzel, huzurlu ve temiz bir ortamda eğitim almaları için Son üç yılda eğitim kalitesinin arttırılması adına yapılan, fiziki mekan düzenleme, iyileştirme, tadilat ve tamirat çalışmalarından bahsetmek istiyorum.

     Anaokulunda, dış cephe boyası, ıslak zemin tadilatı yapıldı. Belediye Başkanımız bahçeye oyun gurubu kurdu.

     Şehit Salim Güneş İlkokulunda, çatı tamiri, iç ve dış cephenin boyanması gerçekleştirildi, 100 m² prefabrik yemekhane yapıldı. Okul bahçe alanını sayın belediye başkanımız sıcak asfalt yaptı.

     Ayşe Tenteoğlu İlkokulunda, çatı tamiri, iç ve dış cephenin boyanması gerçekleştirildi. Okul sobalı sistemden kalorifer sistemine dönüştürüldü. Bahçe düzenlemesi ve depo yapıldı.

     Kıran İlkokulunda, bahçe düzenlemesi yapıldı, iç cephe boyası yapıldı. Pencereler PVC’ye dönüştürüldü.

     Atatürk Ortaokulunda, çatı tamiratı yapıldı, iç ve dış cephenin boyanması gerçekleştirildi.70 bin liraya Z kütüphane kuruldu, 90 kişilik konferans salonu kuruldu ve tüm sınıf ve koridorları dahil toplam 1200 metrekare alan kalebodur yapıldı. Güvenlik kamerası kuruldu.

     İlçe Milli Eğitim binası içerisindeki Halk Eğitim Merkezi, Atatürk Ortaokulunun zemin katında iki idare odası ve bir sınıf oluşturularak, buraya taşındı. Hem Milli Eğitim Müdürlüğü hem de Halk Eğitim Merkezi nin çalışma ortamları iyileştirildi. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzün tüm donatımı yenilendi. Hizmet aracı temin edildi.

     Göller Şehit Hasan Özdenbaşı İlkokulunda çatı ve çatı oluklarının tadilatı yapıldı. 400 metrekarelik ıslak zemine kalebodur döşendi.

     Göller Şehit Hasan Özdenbaşı Ortaokulunda ıslak zemin onarımı yapıldı. Bilim Sokağı Projesi kapsamında tüm kapı ve merdivenler giydirildi, Koridorları düzenlendi.

     Karahamza Şehit Ahmet Karadağ okulunda, bahçe tel örgü ile korumaya alındı. Çatı tamiratı yapıldı, 80 bin liraya Z Kütüphane yapıldı. Okulun iç ve dış boyaları yapıldı. İlçe belediye başkanımız toprak zemine parke yaptırdı. 90 metrekare prefabrik yemekhane yapımı için ödeneği geldi ihale aşamasında.

     Ortaköy Şehit Yüksel Çağlar okulunda, çatı tamiri yapıldı. Okulun dış cephe mantolama tamiratı yapıldı. İç boyaları yapıldı.

     Keçili okulunda, toprak bahçeye 1200 metrekare parke döşendi. İç cephe boyası yapıldı. 500 metrekare kalebodur yapıldı. Islak zeminler yaptırıldı. 90 metrekare prefabrik yemekhane yapımı için ödeneği geldi ihale aşamasında. 

     Çatalpınar Çok Programlı Anadolu Lisesinde, iç cephe boyası yapıldı. Meslek lisesinde Elektrik elektronik bölümü açıldı.

     Anadolu imam hatip lisemize yemekhane yapıldı. Okulun tüm ıslak zemininin tamiratı yapıldı. 70 kişilik Konferans salonu kuruldu ve okulun iç ve dış boyası yapıldı. Çevre düzenlemesi yapıldı.

     Tüm okullarımızın donatım ve kırtasiye ihtiyaçları hakkıyla karşılandı. Tüm okullarımızın öğretmenler odası yenilendi. Öğretmenlerimizin nezih ve rahat bir ortamda çalışmalarına ve dinlenmelerine zemin hazırlandı.

     Çok zorlu arsa süreçlerinden sonra 16 derslikli İmam hatip lisesi, 100 öğrencilik kız pansiyonu. 100 öğrencilik erkek pansiyonu ve kapalı spor salonu şükrolsun ihale aşamasına geldi.  Toplamda 20 milyon eski parayla 20 tırilyon olan bu yatırımların ilçemize kazandırılmasını sağlayan devlet büyüklerimize, milli eğitim bakanlığı destek hizmetleri genel müdürü sayın Salih AYHAN ve temel eğitim genel müdürü sayın Cem GENÇOĞLU’na  İlçe kaymakamlarımıza, belediye başkanımıza, il milli eğitim müdürlerimize, siyasilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

     Öğrencilerimiz; liselere geçiş sınavlarında ve üniversite sınavlarında gözle görülür bir başarı yakalamışlardır. Bunun yanında sosyal kültürel ve sportif alanlarda da başarı gelmiştir. Bu başarıların yakalanmasında kaymakamımız sayın Suat HATAM’ın bizlere sunduğu maddi ve manevi destekleri olmuş bizlere rehberlik yapmışlardır. Öğrencilerimize kaynak temini sağlamıştır. Yarınlarımızı yetiştirirken öğretmenlerimiz gayretli çalışmalar göstermişlerdir. Tüm kurum amirlerimiz, taşıma şirketlerimiz, servis şoförlerimiz, yemek firmamız, okullarımızdaki yardımcı hizmetli personellerimiz, velilerimiz yanımızda durmuş bizlere destek vermiştir. Bu da bizlere kazasız belasız eğitim öğretim dönemleri geçirmemizi sağlamış. Bizleri motive etmiş ve başarıya katkı sağlamıştır. Bu güçlü desteklerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

     Sevgili öğrencilerimizden tatilde bol bol gezmeleri, dinlenmeleri ve kitap okumalarını, bunun yanında ailelerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Tüm öğrencilerimize ve eğitim çalışanlarımıza iyi tatiller diliyorum, dedi.

 

08-06-201808-06-201808-06-201808-06-201808-06-201808-06-201808-06-2018

Merkez Mah. Belediye Cad. No 4 Kat 2 Hükümet Konağı Çatalpınar/ORDU - 0452 491 23 03

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.